Get Adobe Flash player
Film

Van de laatste films van Al Pacino, Will SMith, Nicholas Cage en Robert de Niro tot nieuwe films van Reece Witherspoon, Hillary Swank, Nicole Kidman en Halle Berry. In deze categorie vindt u de beste filmrecensies van Nederland verzameld. Soms positief, soms negatief, maar altijd interessant om te lezen.


[FilmRecensiesTV] ACTIE The Great Wall (2017) – ‘Monsters en een muur’: 6,5 + TRAILER

zondag 29 januari 2017 22:55Geschreven door Filmrecensies.tv

[FilmRecensiesTV] ACTIE The Great Wall (2017) – ‘Monsters en een muur’: 6,5 + TRAILER

The Great Wall is een dure productie die zich vooral op en rondom de Chinese muur afspeelt. Ondanks de eyecandy en het SFX geweld, geen hoogvlieger. De ultieme mix van talent uit China en Hollywood geeft hoop, dit onder leiding van Yimou Zhang (voor het gemak Zhang Yimou genoemd) als regisseur.

Commanding China’s most expensive production, with p

Lees meer..

 
Terug

[FilmRecensiesTV] THRILLER Pet (2016) – ‘Een asiel voor liefde’: 5,5

dinsdag 27 december 2016 00:05Geschreven door Filmrecensies.tv

[FilmRecensiesTV] THRILLER Pet (2016) – ‘Een asiel voor liefde’: 5,5

Pet is een matig thriller door zijn origineel gegeven en goed spel van ‘psycho’ Dominic Monaghan het kijken waard is. Pet is een van de eerste langspeel films van de Spaanse regisseur Carles Torrens (1980). 

A psychological thriller about a man who bumps into an old crush and subsequently becomes obsessed with her, leading him to hold

Lees meer..

 
Terug

[FilmRecensiesTV] ACTIE Collide (2016) – ‘Waanzinnig zieke actie’: 5,5

vrijdag 23 december 2016 21:45Geschreven door Filmrecensies.tv

[FilmRecensiesTV] ACTIE Collide (2016) – ‘Waanzinnig zieke actie’: 5,5

Collide is een waanzinnige actie met in de hoofdrol Nicholas Hoult die voortdurend op de vlucht is om zijn zieke vriendin te helpen. Als ‘goede’  bad guy een sublieme rol van Ben Kingsley:

To pay for his girlfriend’s (Jones) medical emergency while abroad, Casey (Hoult) schemes to pull a drug heist for an eccentric gangster

Lees meer..

 
Terug

Herkenbare poëzie voor twintigers

donderdag 01 december 2016 19:28Geschreven door Deadline.nl

★★★★ – Ben je een twintiger? Weet je soms ook niet hoe je je huur moet betalen? Zit je ook op Tinder? Kent de pizzabezorger je al bij je voornaam? Je bent niet alleen – tenminste, dat is de boodschap die Samantha Jayne probeert mee te geven in haar verzameling gedichten Quarter Life Poetry – Poems for the Young, Broke & Hangry.

Herkenbare poëzie

Lees meer..

 
Terug

Van Gogh museum zet Daubigny weer op de kaart

zondag 30 oktober 2016 10:21Geschreven door Deadline.nl

★★★★ Hij was zo beroemd dat er zelfs kopers uit New York speciaal naar zijn atelier in Frankrijk kwamen om zijn schilderijen te kopen. Nu, twee eeuwen later, is deze vader van het impressionisme nog bij weinigen bekend: Charles François Daubigny. Tijd voor verandering, dacht het Van Gogh museum in Amsterdam. Met de tentoonstelling Daubigny Monet

Lees meer..

 
Terug

[FilmRecensiesTV] FANTASIE Alice Through the Looking Glass (2016) – ‘Saai cult-sprookje en Depp’: 5,5

maandag 17 oktober 2016 00:37Geschreven door Filmrecensies.tv

alice-through-the-looking-glass-review-91130

Alice Through the Looking Glass is een opvolger van een van de meeste bekende remakes van Alice in Wonderland. De versie uit 2010 had tevens hoofdrolspelers Mia Wasikowska en Johnny Depp. De verrassing van het vorige ‘deel’  uit 2010 is duidelijk weg. Ook is het ‘box office’ succes weg en scoort deze versie een stuk minder.

Lees meer..

 
Terug

Ik geef jullie… Ik geef je de zon

vrijdag 16 september 2016 12:15Geschreven door Deadline.nl

★★★★★ – Alsjeblieft, ik geef jullie mijn leestip voor dit najaar. Ik geef je de zon heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder Amazon Book of the Year, New York Times Notable Book of the Year en verkozen tot Beste Young Adult vertaald door Hebban.nl. Maar dit veelgeprezen boek weet zijn verwachtingen waar te maken.

Jude & Noah

Het verhaal

Lees meer..

 
Terug

Onverwachte thriller Zwaartekracht

vrijdag 16 september 2016 12:02Geschreven door Deadline.nl

★★★ – Ben je fan van Expeditie Robinson én Obese? Dan is Zwaartekracht de perfecte combinatie! Emma heeft een levensgroot probleem: ze is veel te zwaar. Om hier iets aan te doen reist ze af naar een Grieks eiland met een groep lotgenoten. De deelnemers worden onderworpen aan een streng regime, maar als een van hen na een paar dagen

Lees meer..

 
Terug
Meer artikelen...

Banner